ONLINE BEREIKBAARHEID

Uiteraard zullen wij zo snel mogelijk al uw vragen te beantwoorden, maar ook wij zijn soms even een dagje offline.

 

WEBSHOP

Op dit moment hebben wij geen fysieke winkel, maar hebben wij alleen een online webshop. Wij posten iedere dag nieuw binnen gekomen items op Instagram en Facebook. Bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

 

BEZICHTIGEN

Heeft u iets online gezien, wat u eerst even zou willen komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Stuur dan even een mail naar hallo@studiogespuis.nl en maak een afspraak. Vergeet niet om in de mail aan te geven over welk item het gaat.

 

OEPS NIET HELEMAAL TEVREDEN

Heeft u één of meerdere items aangekocht, maar voldoet het onverhoopt toch niet helemaal aan uw verwachting? Dat vinden wij uiteraard heel vervelend. Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij meedenken over een oplossing. Wilt u toch afzien van de aankoop… Ook dat is geen probleem. U kunt de aangekochte items binnen 14 dagen retour sturen* (dit is wel op eigen kosten) wanneer wij het ontvangen hebben, krijgt u een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag opgestuurd. Deze tegoedbon zal een jaar geldig blijven.

Onze pakketten worden zeer zorgvuldig ingepakt en verzonden via PostNL (tenzij anders aangegeven) wanneer het om grote en/of zware items gaat kunnen wij in overleg meubels laten afleveren door een extern transportbedrijf of een meubelkoerier.
Na bezorging van een artikel, dient u deze direct te controleren. Is er iets verkeerd of kapot geleverd? Neem dan binnen 5 werkdagen na de bestelling contact met ons op.
U kunt een email verzenden aan
hallo@studiogespuis.nl
De retour te sturen (of bezorgen) artikelen moeten met de juiste zorg en in originele staat zijn en in de originele verpakking worden verpakt. Indien uw artikel is beschermd door luchtkussenfolie aan de buitenzijde en of papier, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert. de verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.

*Als u de artikelen heeft opgehaald bent u in de gelegenheid geweest de artikelen te beoordelen en te proberen, daarom is retour nemen voor ons dan niet mogelijk.
Uitzondering op "herroepingsrecht" geldt voor maatwerk items. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening

 

INKOOP

Wij worden regelmatig benaderd of we ook meubels inkopen. Dit doen wij wel eens, maar zijn wel zeer selectief. Wanneer u iets wilt aanbieden, stuur ons dan een mail met foto’s, beschrijving, afmetingen, evt herkomst en uw vraagprijs.

 

GEEN BTW OP DE FACTUUR

Wij maken gebruik van de margeregeling op BTW. Dit is een speciale regeling voor de verkoop van gebruikte goederen. Hierdoor zijn de facturen niet voorzien van een (eventueel terug te vorderen) BTW percentage. Lees meer over de margeregeling op de website van de belastingdienst.

© 2019 - 2021 STUDIO GESPUIS | sitemap | rss