Vintage winkel + webshop

Wij zijn gevestigd in centrum Alkmaar

Items uit de webshop zijn te bezichtigen in onze winkel. (Let op dit is geen retour adres voor de webshop)

Webshop artikelen zijn gebruikt, wij doen er alles aan om deze gebruiksveilig te maken.

Onze lampen worden altijd voorzien van 100/200cm snoer, tenzij anders vermeld of afgebeeld.

Heeft u speciale verzoeken? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden, vraag per mail naar de mogelijkheden.

 

Al onze items zijn echt oud (vaak antiek) en kunnen dus tekenen van slijtage, corrosie en ouderdom vertonen.

De afbeeldingen in onze webshop laten altijd een zo reeel als mogelijk beeld van de staat van onze items zien.

Wij zorgen dat de items zo mogelijk worden behandeld en/of worden geconserveerd.

Zo dragen wij zorg voor gebruiksveilige items, toch kunnen wij nooit verantwoordelijk worden gehouden voor schade op welke wijze dan ook veroorzaakt door items die zijn aangeschaft bij Studio Gespuis. Heeft u vragen over hoe het item waar u interesse in heeft, is behandeld? Dan kunt u altijd contact opnemen of een afspraak maken voor een bezichtiging.

 

Objecten huren?

Heb je een photoshoot, opname of evenement? Wij vragen 20% van de verkoopprijs per week, je zorgt dan zelf voor vervoer en retourneren in originele en onbeschadigde staat. Mocht jouw shoot of evenement naamsbekendheid voor Studio Gespuis genereren, dan kunnen we elkaar tegemoet komen. Heeft u interesse neem dan contact op voor alle mogelijkheden en voorwaarden.

 

Geen BTW op artikelen?

Wij maken gebruik van de margeregeling op BTW. Dit is een speciale regeling voor de verkoop van gebruikte goederen. Hierdoor zijn de facturen niet voorzien van een (eventueel terug te vorderen) BTW percentage. Lees meer over de margeregeling op de website van de belastingdienst.

 

Incl. BTW op diensten.

Op geleverde diensten, cq het uurtarief, word er gerekend inclusief 21% BTW. Dit word apart vermeld op de offerte / factuur.

 

Komt u artikelen bezichtigen en/of ophalen? 

Onze winkel is elke zaterdag geopend. (pin only, wel zo veilig)

 

 

Bezorging.

Onze pakketten worden verzonden via PostNL (tenzij anders aangegeven) wanneer het om grote en/of zware items gaat kunnen wij in overleg meubels laten afleveren door een extern transportbedrijf of een meubelkoerier.
Heeft u 1 of meerdere items laten afleveren, maar voldoet het niet aan uw verwachting? Dan verzorgt u zelf de retour zending en vergoeden wij binnen 30 dagen de kosten van de retour genomen items. 
Na bezorging van een artikel, dient u deze direct te controleren. Is er iets verkeerd of kapot geleverd? Neem dan binnen 5 werkdagen na de bestelling contact met ons op. U kunt een email verzenden aan hallo@studiogespuis.nl

 

Shipping?

If you're interested in our items but need shipping outside the Netherlands? Feel free to contact us by email.

Herroepingsrecht.

Als u artikelen heeft besteld via de webshop is het mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen. De artikelen dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening.

 

Uitzondering op "herroepingsrecht" geldt voor maatwerk items.

 

U kunt uw bestelling terug sturen naar ons adres in Alkmaar:

(webhop only, dit betreft geen winkelpand)

 

Studio Gespuis

tav: Bart Buijs

Schoenmakerstraat 83

1825CC Alkmaar

 

De retour te sturen (of bezorgen) artikelen moeten met de juiste zorg en in originele staat zijn en in de originele verpakking worden verpakt. Indien uw artikel is beschermd door luchtkussenfolie aan de buitenzijde en of papier, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert. de verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.

 

De artikelen die worden geretourneerd, mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.

Alleen als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat retour hebben ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terug betaald. De terugbetaling vindt plaats binnen 30 dagen.

Als u de artikelen heeft opgehaald bent u in de gelegenheid geweest de artikelen te beoordelen en te proberen, daarom is retour nemen voor ons dan niet mogelijk.